Lovträning och terminsstart vårtermin 2024
2023-12-25 09:22

Nu har vi avslutat den ordinarie träningen för höstterminen 2023. Stort tack till alla aktiva och speciellt våra tränare som gör det möjligt för oss att bedriva vår verksamhet.

Vi kommer erbjuda lovträning onsdag 27/12 kl 18:00-19:30 samt onsdag 3/1 kl 18:00-19:30. Kallelse har gått ut till 27/12, den som önskar vara med men inte fått kallelse kan maila kassor@kristianstadjudo.se för att bli tillagd. Svara gärna på kallelsen om ni tänkt deltaga så vi vet att det blir tillräckligt många för att köra träningspassen.

Vårterminen börjar igen måndag 8:e januari. Grupperna kommer ha kvar samma tider som förra året, dock kommer vi nu dela 10-14 årsgrupperna på torsdagarna till två olika grupper men med samma träningstid. Fakturor för vårterminen kommer i början av januari till alla de som är aktiva just nu.

Nyhet till våren blir även den efterlängtade Falltryggheten som vänder sig till de runt 65 år och äldre. Den kommer vara på tisdagar 19.00-20.00, 16 tillfällen med start 6:e februari. Kostnaden för denna är den samma som övrig träning, 200 kr i medlemsavgift/år samt 1200 kr i terminsavgift. Träningen görs i vanliga träningskläder. Intag till gruppen är öppen de 3-4 första tillfällena. Max antal ca 20 st. Sprid gärna det till nära och kära, anmälan görs via formuläret Ny medlem

Till slut vill vi önska alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År!