Medlems- och träningsavgifter

Medlemsavgift på 200 kr/år betalas av samtliga medlemmar.

Träningsavgifter

Judo                          1000 kr/termin

Judolekis                   500 kr/termin (ingår inte i familjerabatten)

Rabatter på träningsavgift

Familjerabatt:          Första medlemmen betalar 1000 kr/termin, nästa familjemedlem betalar 800 kr/termin, från tredje familjemedlem 600 kr/termin.

Studenter                 -500 kr/temin (Högskola/Universitet mot Mecenat kort, ej fyspass)

Nybörjarträning efter halva terminen = halva träningavgiften.

Träningsavgift för medlemmar som slutar i början av en termin debiteras 50 kronor per enskilt träningstillfälle. Efter fyra träningstillfälle debiteras full träningsavgift för hela innevarande termin.

Övrigt

Vid terminsstart faktureras medlemmarna avgifter enligt ovan automatiskt via e-post.

Vi bjuder nya medlemmar på 2 träningspass, därefter faktureras avgifterna enligt ovan automatiskt via e-post.

I avgifterna ingår försäkring till och från samt under träning och tävling. Klubbens försäkringar gäller endast de som betalat terminsavgiften.