SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kristianstad Judoklubb
Judo
Judoläger Barn & Ungdomar 27-28 april
2024-04-08 08:41

Äntligen är det dags för vårt populära barn och ungdomsläger för 7-9 och 10-14 årsgrupperna.

 

Vi kommer att ha träningspass och på kvällen käkar vi och har lite olika aktiviteter tillsammans.

 

När: 27-28 april 2024

Plats: I dojon på Björkhemsvägen 7a, Kristianstad

Lägret börjar: lördag 27 april kl. 13.00

Lägret slutar: söndag 28 april kl. 11.00

 

Ta med: Judogi, handduk, toalettartiklar, sovsäck/täcke och kudde. Vi sover på träningsmattan så vill man ha extra madrass med sig går det bra, tjockmattorna brukar ta slut ganska snabbt…

 

Vi äter både kvällsmat och frukost i dojon men lunch ingår inte så kom med mätt mage på lördagen. Man får gärna ta med lite godis till kvällen, men inte chips eller popcorn. Vi vill inte smula ner på mattan.

 

Ansvariga för lägret på plats under helgen är tränare/styrelseledamot Stefan Sjögren, Bella Hansson och Evelina Hjelt.

Det är viktigt att ni som föräldrar är anträffbara på telefon under hela lägertiden, dagtid som nattetid.

 

Kostnad för lägret är 350:- betalning sker via swish till 123 555 9208 efter bekräftelse på anmälan. Märk betalningen med judoläger samt barnets namn.

 

Anmälan sker på mail till stefan.sjogren@kristianstadjudo.se senast måndagen den 22 april. Max antal deltagare är 25 st.

Meddela eventuella matallergier eller annan viktig info kring barnet till Stefan antingen via mail eller sms 0738-183055.

 

Har ni några funderingar kring lägret så haffa oss i dojon eller ring Stefan på 0738-183055.

 

Välkomna!

Klubbtävling 12 april & tävlingar i Knislinge 20-21 april
2024-03-22 07:58

Nästa klubbtävling blir fredag 12:e april kl 18.00, anmälan och mer info på KJK Klubbtävling 12/4 2024 - Smoothcomp

 

Påminner även om tävlingarna i Knislinge 20-21 april. 

Passa på att prova när det är så nära hemma. Det kommer finnas coacher från klubben på plats båda dagarna. Barn måste ha någon vuxen med sig på plats under hela tävlingen. 

De som inte redan har judopass behöver fixa det, blankett finns på klubben, två passfoton måste bifogas. 

 

Knislinge Judo Open 2024 - Smoothcomp (anmälan till ord.pris senast 7/4)

 

Skåneserien Knislinge 2024 - Smoothcomp (anmälan till ord.pris senast 7/4)

Falltrygghet för äldre kommer tillbaka under våren 2024!
2023-12-08 10:02
För några veckor sedan godkändes två av våra tränare, Ronny Månsson och Klas Persson, som utbildare inom Judo4Balance - Falltrygghet för äldre!
Det innebär att vi återigen kommer kunna erbjuda denna träning hos oss - jättekul och efterlängtat. Det kommer mer info inom kort men start planeras efter årsskiftet lite efter att ordinarie träning gått igång, troligtvis på tisdagar kl 19.00.
Sprid gärna till era nära och kära i Kristianstad-regionen.
 
 
 
Ossi och George till Kata-VM
2023-10-19 21:55
Nordic Judo Kata Open Tournament, som hölls på hemmaplan här i Kristianstad i augusti i år, där de kammade hem en silvermedalj i Nage No kata, samma kata som de nu ska ställa upp med i VM.

Styrelsen tar tempen...

 

Nästa vecka är det dags för klubbens legender tillika huvudtränare George ”Jojje” Vuger och Ossi Tauriainen att representera inte bara Kristianstad Judoklubb utan Sverige, på världsmästerskapen i kata, ”Abu Dhabi World Championship Kata 2023”. Den erfarna Kristianstad-duon gör inte mindre än sitt fjärde VM sen 2013.

Senaste mästerskapet för parhästarna var Nordic Judo Kata Open Tournament, som hölls på hemmaplan här i Kristianstad i augusti i år, där de kammade hem en silvermedalj i Nage No kata, samma kata som de nu ska ställa upp med i VM.

Senaste VM för er del var i Amsterdam 2015, hur kommer det sig att ni ställer upp just i år igen?

-Vi märkte på Nordiska nu i augusti att vår poäng bara var marginellt lägre än guldmedaljörernas, Mathias och Michael Zapf från Tyskland, säger George Vuger och fortsätter.  Zapf & Zapf placerade sig väldigt bra i EM och ska även ställa upp nu i VM. Att vi håller samma nivå som dem fick oss att inse att vi har något att hämta i VM. Och vi kan tillägga att just tyskarna var på oss efter Nordiska och sa att ”You HAVE to come to the World Championships”, så kanske är det också lite tack vare deras propsande som vi tänkte efter och gjorde slag i saken.

Vad är då målet i VM? Att ta revansch på tyskarna?

-Mitt mål är att komma till final, säger Vuger. Där laddar vi om på nytt och tar guld!

-Jaså du siktar på guld? replikerar Tauriainen och tillägger med ett leende, ja vi är ju inte där för att turista i alla fall.

-En annan viktig faktor till att vi faktiskt kan delta är att vi lyckats hitta sponsorer som gör att vi har möjlighet att åka dit, tillägger duon ödmjukt.

Onsdag nästa vecka går flyget för Vuger och Taurianen. Tävlingen är på lördag, den 28 oktober och sammanlagt tvåhundranittio tävlande från trettiofem nationer tävlar i fem olika kator.

Vi är många hemma i Kristianstad som med spänning kommer att sitta som fastnaglade vid livesändningen nästa lördag och vi hoppas att stödet ska kännas ändan bort till Abu Dhabi!

Tävlingen sänds live på Internationella Judoförbundets judo tv, http://judotv.com

Guldregn i Kata SM
2022-12-04 18:47

I helgen avgjordes Kata-SM i Kristianstad Judoklubbs lokaler, Ossi Tauriainen och George Vuger lyckades knipa guldmedaljen i 4 Kata och 1 silver. Ronny Månsson och Klas Person fick 1 brons.

 

Mer information finns under fliken KATA 

Vi tar ställning!
2022-03-28 10:05

Kristianstad judoklubb välkomnar Ukrainska medborgare på flykt till våra träningspass utan kostnad.

 

Anmälan gör som vanligt via "Ny medlem"

 

Sprid gärna detta vidare!

LADDA NER MEDLEMSAPPEN
VÅR FACEBOOKSIDA